Dodatna priprema predškolaca za školu

Dodatna priprema predškolaca za školu

Dodatna priprema predškolaca za školu

U okviru svoje ponude Školarko nudi i pripremni program predškolaca za polazak u školu- jer je naš stav da dobra osnova predstavlja sigurnu bazu za dalju intelektualnu nadogradnju, ali i da je neverovatno moćan izvor motivacije, kao i samopouzdanja.  Ovaj program u potpunosti osposobljava dete za ovaj važan dan, zato požurite sa prijavom jer godišnje upisujemo po dve grupe predškolaca od maksimalno 7 polaznika.

Sistem rada je celovitog, sveobuhvatnog karaktera, sastoji se iz četiri segmenta:

• Grafomotorički segment,
• Segment opismenjavanja i temeljne pripreme za čitanje- u okviru koga radimo korak  po korak analizu i sintezu svakog glasa pojedinačno,
• Segment upoznavanja sveta oko nas,
• Segment vezan za matematiku, matematičke pojmove i osnovne matematičke operacije- u okviru ovog segmenta sa našim predškolcima radimo na Numicon – Oksfordskom didaktičkom sredstvu- koji deca posebno vole.

• Sa decom radimo i deo emocionalne pismenosti koji se tiče osnovnog prepoznavanja emocija i osnovnim tehnikama upravljanja njima.

Program je koncipiran tako da posebnu pažnju posvećujemo i:

• govornom izražavanju deteta,
• razvoju pažnje i koncentracije,
• stepenu razvijenosti logičnog mišljenja i zaključivanja-tj. kognitivnim sposobnostima.

Ono po čemu se Školarko posebno ističe jeste veoma bogata biblioteka i neverovatan didaktički materijal što kupljen, što izrađen ručno, posebno i s velikom ljubavlju za naše predškolce.

Dobra osnova za školu predstavlja čvrst temelj za dalju nadogradnju i dalje usvajanje znanja u školi- tu nema dileme. Naša temeljnost u pristupu, velika posvećenost i iskustvo su tu da Vašem detetu omogući kvalitetnu i stabilnu osnovu za polazak u školu. Časovi pripreme za školu se odvijaju 2 puta nedeljno u trajanju od 60 min.

Grupe su male-do sedmoro učenika u grupi. Cena na mesečnom nivou je 5900 dinara. Dete dobija sav radni materijal od nas, kao i osnovna sredstva za kvalitetan rad.

Mesto za Vašeg mališana rezervišite na vreme, jer godišnje upisujemo samo dve grupe!  Pozovite na :

06920447670 ili 0658900895

Znanje je jedini pravi kapital koji možemo obezbediti našoj deci.

Leave a Reply