Tehnika brzog čitanja

Tehnika brzog čitanja

Čini Vam se da vaše dete čita dovoljno brzo? Verujte, može i brže! Sprovođenjem našeg programa bzog čitanja u edukativnom centru Školarko deca su za jednu školsku godinu, sa svim školskim raspustima, sa čitanja od 100 reči u minutu postala sposobna da čitaju 200 reči u minuti, a da pri tome nisu izgubila na razumevanju pročitanog- što je veoma važno, složićete se.

Program brzog čitanja ima za cilj da pomogne učenicima da usvoje tehnike i alate za lakše i brže čitanje i razumevanje pročitanog. Sa našim programom  Brzog čitanja, čitanje može postati zabavno, razumevanje lako, a sadržaj i znanje će brzo postati sastavni deo detetove ličnosti. Program ima nekoliko ciljeva:

  • Da znatno poboljša brzinu čitanja deteta;
  • Da održi i poboljša razumevanje onoga što dete čita i uči;
  • Da pomogne u obogaćivanju rečnika i povećavanju nivoa izražavanja, pismenosti i opšteg znanja;
  • Da omogući detetu bržu i lakšu reprodukciju gradiva koje dete u školi uči;
  • Da pomogne polaznicima da otkriju i razumeju kako funkcioniše mozak i oko i koja je njihova uloga prilikom brzog čitanja;
  • Da polaznicima uštedi vreme učenja i usvajanja znanja;
  • Da podstakne kod deteta pravo samopouzdanje;

Program je namenjen deci od 9 do 14 godina, materijal je potpuno prilagođen potrebama dece tog uzrasta, jer se u našem centru posebno vodi računa da deca poboljšaju ne samo brzinu i tehniku čitanja već i da obogate sopstveni jezički i izražajni fond-ovo naš program izdvaja od ostalih programa brzog čitanja, jer deca dobijaju mnogo više od samog navežbavanja tehnike. 

Zamislite koliko bi Vašem detetu bilo lakše učenje i sticanje znanja kada bi ova veština trajno postala njihova super moć. Zato ne gubite vreme jer program nudi benefite upravo u ovom uzrastu od 9 do 14 godina. Prijavite se na besplatan demo čas na 0652030468 ili putem maila office@skolarko.com.

Program Brzog čitanja se sastoji od 8 časova mesečno i koncipiran je tako da učenici imaju čas jednom nedeljno u trajanju od sat vremena, a da nakon svakog časa dobijaju odgovarajući materijal za vežbanje kod kuće preko Google učionice.

Prilikom rada se koriste radioničarske metode i oblici rada koji akcenat stavljaju na iskustvenom učenju i praktičnim vežbama sa ciljem da predviđeni sadržaj postane sastavni deo ličnosti polaznika.

Pružite svom detetu mogućnost da uđe u lakoću i radost čitanja i da stekne brzinu učenja. Prijavite se na besplatan demo čas na 0652030468. 

Cena programa je 4600,00 na mesečnom nivou.

Maksimalan broj učenika je 8 po uzrasnoj grupi. Postoji i mogućnost za poluindividualni rad uz korekciju cene. 

Voditelj radionice je Novak Stanišić, pedagog sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom školskog uzrasta- trener iz oblasti tehnike brzog čitanja, brzog učenja i lakog pamćenja, licencirani trener Brainobrain mentalne aritmetike, kao i facilitator u programima ličnog razvoja za decu i mlade i trener emocionalne pismenosti.

Leave a Reply