Školarkova priprema za školu-Upis novih grupa

Školarkova priprema za školu-Upis novih grupa

Verujem da se neki roditelji još uvek pitaju da li njihovo dete treba na bilo koji način da se priprema za polazak u školu. Navešću svega tri razloga zbog kojih je naš stav DA:
1.period u kom smo se mi zadesili usred pandemije je neminovno ostavio traga ako ni na šta drugo onda na količinu informacija i veština koje su deca ove godine dobila i stekla u vrtiću.
2. U našoj zemlji ne postoji precizno definisano šta dete treba da zna za polazak u školu… Velika većina škola je prešla potpuno na kompleksnu metodu koja podrazumeva da svako dete zna sva slova…o matematičkom predznanju smo već pisali u ovoj objavi:
3.prebukiranost roditelja obavezama dovoljno njima stavlja do znanja koliko su bili doprinos razvoju veština koje su svakom detetu neophodne,pa i njihovom.S obzirom na stepen obaveza i radnoj kulturi svaki roditelj pojedinačno zna koliko se zaista posvetio ovom važnom momentu, momentu polaska u školu…
Polazak u školu je svima stresan i samom detetu koje kreće u potpuno novo okruženje kao i samim roditeljima i zato je skroz uredu da vaše dete dobije neophodnu podršku i profesionalni podsticaj.
Stoga ako spadate u grupu roditelja koji žele da im dete zakorači u ovaj period sa velikim samopouzdanjem i sa stečenim znanjem i veštinama onda smo mi tu za vas .Naš program pripreme za školu nudi svakom detetu:
⭐ kompletno fonetsko opismenjavanje – deca sa nama nauče pravilno da pišu svaki glas,tj.slovo,
⭐ ovladava početnim ščitavanjem-deca nauče kako da čitaju i do kraja programa čitaju kraće tekstiće,
⭐ ovlada pisanjem svih brojeva i uz pomoć Numikon materijala -Oksfordskog sredstva nauči osnove matematičke operacije,
⭐ upozna se sa svetom oko nas -životnim ciklusima i zbivanjima u prirodi kroz Montesori pristup učenja sveta oko nas,
⭐ upozna se sa osećanjima i načinom kako da o njima uspešno komunicira.
Sa ovako detaljnim programom svako dete koje izađe od nas dobije veliko samopouzdanje u svoje sposobnosti koje će koristiti u daljem školovanju…
Cilj Školarkovog rada je da dete stekne samostalnost, da postane samoodgovorno i odgovorno prema drugima,da stekne sve veštine koje su mu potrebne da u školskom obrazovanju funkcioniše sa velikom lakoćom i da sa radošću stiče i nadograđuje nova znanja i vaštine …
PRIPREMNI PROGRAM ZA ŠKOLU JE POČEO-upis je u toku 1.grupa počinje 18.februara. Termini su utorak i četvrtak od 17 i 15. do 18 i 15.
Već desetu godinu Školarko priprema decu za polazak u školu.Neka i vaše dete bude deo ovog ciklusa. Požirite, broj mesta je ograničen u skladu sa situacijom i merama.
Pozovite nas na ☎️0658900895

Leave a Reply