Uspeh naših učenika na 3.Nacionalnom Brainobrain takmičenju

Uspeh naših učenika na 3.Nacionalnom Brainobrain takmičenju

U nedelju 9.5.2021.godine u Beogradu  održano je 3. Nacionalno Brainobrain takmičenje.  Jedan od centara koji je ostvario fenomenalne rezultate na ovom takmičenju je BOB centar ŠKOLARKO iz Novog Sada  koji je na takmičenje poveo svojih 15 učenika. Naši spretni i posvećeni mališani koji su se uporno i temeljno spremali za ovo takmičenje su se vratili sa 8 trofeja,  3 zlatne i 4 srebrne medalje, inače na takmičenju je iz cele Srbije bilo 450 đaka.
Zadatak učesnika je bio da uz pomoć abakusa ili mentalno – u zavisnosti od nivoa na kome je dete u procesu učenja urade, uradi što vise zadataka koji su obuhvatali neku od četiri računske operacije.
IMG-1f4ff2dc7254f4cf80ae5ec86e548c84-V
Decu su za takmičenje spremali i vodili edukatori Brainobrain centra Školarko Anica Stojanović i Novak Stanišić i veoma su ponosni na rezultate svojih učenika.
Brainobrain je franšizni program mentalne aritmetike koji u sebi ima i NLP metodologiju koja je prilagođena deci.Ovaj program se sprovodi u 34 zemlje Evrope i sveta ,između ostalog i u našoj zemlji.
IMG-1447d7cf2d5c3a623c376c4648e06345-V
U BOB centru Školarko ,koji pune tri godine vodi i program mentalne aritmetike sa  NLP-om za decu  đaci nastavu pohađaju dva puta nedeljno i kroz svoje časove uče ne samo tehnike brzog računanja već i se posvećeno bave i negovanjem sopstvenog bića i njegovih ličnih dubokih vrednosti. Takođe uče da neguju uverenja koja su korisna i podržavajuća, a sa druge strane uče i kako da razvijaju fleksibilnu i uspešnu komunikaciju sa spoljašnjim svetom,a da pritom poštuju sopstveni svet. Misija BOB školarka koji vode:nastavnik, pedagog i učitelj jeste da utiče na razvojno formiranje dece koja su spremna da kasnije kada porastu postanu lideri sa velikim mentalnim i socio-emocionalnim kapacitetom.

Leave a Reply